Hoe het begon

In 1999 richten de broers Peter en Bas Mooij hun v.o.f. ‘PBM Montagewerken’ op. Gezamenlijk plaatsten zij houten bergingen, hekwerken en pergola’s voor fabrieken bij nieuwbouwprojecten. In 2003 verliet Peter vanwege gezondheidsproblemen helaas de v.o.f.. Bas ging zelfstandig verder.

Zijn hart lag al langere tijd bij het werken met hout en zijn passie kon hij niet meer alleen kwijt in het monteren van kant en klare bergingen op de bouw. Daarom sloeg hij, naast het plaatsen van deze prefab bergingen, een nieuwe weg in. Hij ontwikkelde zijn vaardigheden in het op maat maken van tuinhuisjes, hekwerken en vlonders. De naam van het bedrijf veranderde hij in ‘PBM Timmerwerken’.

In 2006 werd de werkplaats in ’t Zand in bedrijf genomen, wat de mogelijkheid bracht om unieke meubels op ambachtelijke wijze en op maat te maken. Omdat steeds meer particulieren hun weg naar PBM vonden en hun wensen steeds breder werden, verbreedde het productenaanbod aanzienlijk. Een wijziging van de bedrijfsnaam was daarom op zijn plaats. In 2010 werd PBM Timmerwerken dan ook omgedoopt naar Wood & Living.

Bij Wood & Living kunt u terecht voor vrijwel ieder gewenst product van hout. Zo levert Wood & Living tuinhuisjes, hekwerken, veranda’s/overkappingen en vlonders voor uw tuin. Maar ook meubels en accessoires zoals tafels voor huis of tuin, houten (tuin)banken en (tuin)fotolijsten. Daarnaast zijn er producten speciaal voor kinderen, zoals kindertuinbankjes, houten hobbelpaarden en kindermeubels zoals kasten, bedjes en commodes. Wood & Living heeft geen standaard assortiment, alle producten kunnen in vrijwel alle gewenste uitvoeringen en maatvoeringen gemaakt worden en zijn daardoor altijd uniek! Kwaliteit staat voorop en daarom wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Gerealiseerd werk

Wilt u meer informatie? Bel dan 06-26 54 68 05.