Kinderen & Spelen

Speelhuisjes

Lekker ravotten in de tuin. Dat wil ieder kind wel. Helemaal leuk wordt het, als ze daarbij hun eigen huis tot hun beschikking hebben! Wood & Living maakt speelhuisjes en ’boomhutten’ in iedere gewenste maat. Een uniek element in uw tuin en een speelplek met oneindig veel mogelijkheden voor uw kinderen.
Klik hier voor meer voorbeelden.

Kindermeubilair

Wilt u een bijzondere eyecatcher op de kinderkamer die ook nog praktisch is? Of wilt u een bijzonder thema doorvoeren in een kast of commode en kunt u die nergens vinden? Wood & Living levert kasten naar iedere wens, maat en smaak.
Klik hier voor meer voorbeelden.

Houten kinderbedjes

Een stoere knul of een lief prinsesje? Uw kinderen hebben ongetwijfeld hun eigen ideeën over hoe hun kamer en bedje er uit moeten zien. Sommige kids willen een hoogslaper met een trap, andere een prinsessenbed met een hemel. Wood & Living maakt elk bedje op maat op basis van uw wensen en die van uw kinderen. Zo kunnen uw kinderen elke avond onbezorgd wegdromen…
Klik hier voor meer voorbeelden.

Houten speelgoed

Speelgoed dat tegen een stootje kan, dat wil iedereen wel. Daarom is het houten hobbelpaard van Wood & Living lekker groot, robuust en stevig. En behandeld met een olie, waardoor hij lekker buiten kan blijven staan. Een andere wens qua maat of op speelgoedgebied? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!
Klik hier voor meer voorbeelden.

Kindermeubilair voor buiten

Wood & Living levert bijzondere meubeltjes voor uw kinderen om hun eigen plekje in de tuin of op het balkon te creëren. Zoals bijvoorbeeld een bankje waarop ze zowel kunnen zitten als overheen lopen of een robuust zitsetje van houtstammetjes. Alles is mogelijk!
Klik hier voor meer voorbeelden.

Overige

Heeft u andere wensen? Wood & Living denkt graag met u mee om uw wens in vervulling te laten gaan!
Klik hier voor meer voorbeelden.

Wilt u meer informatie?
Bel dan 06 26 54 68 05.